哲学

谈话。

深刻的问题对许多职业开辟了大门。

你能爱一个机器人吗?这是你可能要求在其中一个哲学课程中考虑的问题。这是真的,很多学生偶然来到哲学。他们参加“电影哲学”等课程,并被迷住。因为一旦你从哲学角度看世界,你就永远不会以同样的方式看到它。这是一个转变,导致许多职业的道路。

在Macalester,哲学鸽子与其他研究领域的哲学燕尾,从化学到生物伦理到计算机科学。这就是为什么这么多MAC哲学家是双重专业,为什么这么多继续医疗或法学院,或CEO的职业生涯。我们的教授将帮助您伸展 - 您的思想和自我看法。您将学习如何批判性和仔细思考:超越工作市场,经济趋势的生活技能,以及...是的,机器人。

为什么Macalester:合作,研究,无限的机会。

Philosophy is, essentially, a lifelong Q & A, a continuous dialogue. Here you’ll find minds that share your passion for it. It’s rare for students in the humanities to collaborate with professors on research projects, but at Macalester, you will. You’ll be exposed to great minds—visitors to the Twin Cities who’ve given award-winning TED talks, who are shaping the world’s thinking. And here, you’ll have an opportunity to share your knowledge; virtually every 哲学 major has a Teaching Assistant opportunity.

Macalester后的生活

当前学生的链接